Vladizlav писал(а):Заодно вставив форсунки омивача скла (штатні погано працюють)
А які форсунки?
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Чт сен 11, 2025 11:04 pm |
Vladizlav писал(а):Заодно вставив форсунки омивача скла (штатні погано працюють)
Vladizlav писал(а):Струю дають, але пуляють ... часто під капот...
Штатні були встановлені під капотом на повітрязаборнику. Нові поставив зверху на решітці капоту.
Vladizlav писал(а):Наступна проблема -- стабілізатор стойки
Знайти рідний пробував -- нема. Буду варити з двох кусків. Питання в довжині -- на одній стороні між центрами болтів 25 см, на другій -- 27 см. І там і там вже не рідні.
Підкажіть довжину між центрами болтів
А що це в тебе за стойки стабілізатора???
Vladizlav писал(а):Как говорил один очень уважаемый медведь "Я думал, думал -- и наконец все понял. Это неправильные пчелы .. совсем неправильные !!"А що це в тебе за стойки стабілізатора???
Подивився в твоєму бортовику на стабілізатор
Прикол ...
Знайшов подушку двигуна.
Нива. 25 грн
Vladizlav писал(а):Как говорил один очень уважаемый медведь "Я думал, думал -- и наконец все понял. Это неправильные пчелы .. совсем неправильные !!"А що це в тебе за стойки стабілізатора???
Подивився в твоєму бортовику на стабілізатор
І на свій
Прикол ...
Игорь74 писал(а):Читаю бортовики тройковольвоводов-какой головняк,покупайте семерки почти за теже гроши и не мучайтесь,тройка-по моему мнению-шведский вариант камасутры,на любителя,минусов гораздо поболе чем плюсов
держитесь пацаны
Так прикол в тому що в тебе стойки від 360) і стабілізатор теж від 360...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |