Vadtor » Пт мар 14, 2014 11:15 pm
віддерав, віддерав, знімав, знімав той молдінг... так і не зняв... )))
Виявляєтсья там купа защолок які я довго колупав і таки відколупав... але хтож міг подумати шо бокові частини бампера то сидять не на защолках, а виявляється прикручені шурупами зсередини: по 7 штук з кожної сторони (фабрично)... які нереально відкрутити не знявши спочатку бампер...
Відкрутити весь пластиковий бампер я вже раніше пробував - прокручувались болти, тому лишалось спробувати останній варіант: зняти повністю весь бампер разом із металевою балкою. Дуже не зручно було, але програвшись майже півдня бампер нарешті "відокремився" )))... і вуаля, ось він мій улюблений скальпель блищить ))
Поставили з батьком кардан, дуже надіюсь шо буде довго служити (стукаю по дереву).
Наколхозив дверну ручку, здивуюсь якшо вона довго прослужить )))
Виявили обірване кріплення подушки двигла, здохші передні аморти, відсутню ручку регулювання наклона сідушки, непрацюючу кнопку "рециркуляція" ...((( тому сексу ше багато попереду...
А тепер питання:
Від чого брати передні (а також задні) аморти (шоб недорого і негеморно)
Десь вичитав шо на тройках не регулюється розвал - це правда??? (бо передня резина лиса по зовнішньому краю).
Шо має відбутись після натискання кнопочки "рециркуляція повітря" чи як вона там правильно називається? (Знайшов заслонку повітрезабірника під капотом і якийсь привід з шлангом) який принцип її роботи?
куплю спойлер(хетч), обвіс від 360GLT(накладки під бамперами і на порогах), двірники на фари, кришки від бокових ніш в багажнику, тахометр, електроскло, підігрів сидінь