![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 6:15 am |
shanik писал(а):а як правильно називаєть ця деталь по якій щоки бігають???? контактні кольца????
shanik писал(а):VALEO A13N178
Я вибачаюсь за флуд. Але хотів спитати: а Генстар може висилати замовлення в інші міста ви не в курсі?Anatoli писал(а):Запчастини для генератора (а також стартера і т.п.) краще питати у спеціалізованих підприємствах. У даному випадку для Валео 70А сьогодні дзвонив у Генстар і цікавився наявністю токозємних кілець. Ціна питання 66грн.До речі як справи з заміною щіток, все вийшло?
Filosof писал(а):Я вибачаюсь за флуд. Але хотів спитати: а Генстар може висилати замовлення в інші міста ви не в курсі?Anatoli писал(а):Запчастини для генератора (а також стартера і т.п.) краще питати у спеціалізованих підприємствах. У даному випадку для Валео 70А сьогодні дзвонив у Генстар і цікавився наявністю токозємних кілець. Ціна питання 66грн.До речі як справи з заміною щіток, все вийшло?
Я теж думаю що ні. Але все одно дякую за корисну інформацію.Anatoli писал(а):Filosof писал(а):Я вибачаюсь за флуд. Але хотів спитати: а Генстар може висилати замовлення в інші міста ви не в курсі?Anatoli писал(а):Запчастини для генератора (а також стартера і т.п.) краще питати у спеціалізованих підприємствах. У даному випадку для Валео 70А сьогодні дзвонив у Генстар і цікавився наявністю токозємних кілець. Ціна питання 66грн.До речі як справи з заміною щіток, все вийшло?
На жаль з цього приводу я не в курсі,( як варіант подзвонити і запитати в них) але думаю що ні. Мабуть треба когось прохати придбати і вислати.
Filosof писал(а):Я теж думаю що ні. Але все одно дякую за корисну інформацію.Anatoli писал(а):Filosof писал(а):Я вибачаюсь за флуд. Але хотів спитати: а Генстар може висилати замовлення в інші міста ви не в курсі?Anatoli писал(а):Запчастини для генератора (а також стартера і т.п.) краще питати у спеціалізованих підприємствах. У даному випадку для Валео 70А сьогодні дзвонив у Генстар і цікавився наявністю токозємних кілець. Ціна питання 66грн.До речі як справи з заміною щіток, все вийшло?
На жаль з цього приводу я не в курсі,( як варіант подзвонити і запитати в них) але думаю що ні. Мабуть треба когось прохати придбати і вислати.
а точніше звідки?shanik писал(а):тернопільська обл.
Filosof писал(а):а точніше звідки?shanik писал(а):тернопільська обл.
Anatoli писал(а):Так так, профіль треба б заповнювати інформативніше. А то потім "який двигун, з якого міста?" і т.д.
shanik писал(а):всім привіт, сьогодні забрав генератор з ремонту (поміняв кольца і підшипники все разом 170 грн.) підєднав по старій схемі і завів авто , але лампочки зарядки, ручника, температури не гаснуть. Потім перекинув червоний провід на генераторі на контакт із сторони плюсовоє клеми гени то лампочки погасли, але в темноті видно що ледь ледь лампочки світять (замітно тільки в темноті), після прогазовки все ОК, підкажіть будьласка де має ути підєднаний цей червоний провід на щотках генератора - із сторони плюса чи із сторони клеми яка йде на двигун авто ????
який варіант 1 чи 2 ??????
Vladizlav писал(а):На цьому генераторі дві клеми -- одна з них збудження генератора, інша на лампу на щиток приладів.
Anatoli писал(а):Anatoli писал(а):Так так, профіль треба б заповнювати інформативніше. А то потім "який двигун, з якого міста?" і т.д.
Наступаємо на "ті ж самі граблі" (це я про так і не заповнений більш інформативо профіль). З якого Ви міста шановний, з горем навпіл з"ясували, тепер нове запитання: "Яка модель двигуна, який рік випуску авто?", чи це є таємниця? Ми ж не екстрасенси. В мене варіант з"єднання №1 бо він один єдиний (другого контакта немає), і ще запитання: "Якого виробника регулятор напруги", бо на фото, блискавка змазала назву.
Вернуться в Электрическая часть
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |