Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Пт сен 12, 2025 9:18 am

ОККО

Новости а также их комментарии

Модератор: Blood_Omen

Re: ОККО

Сообщение OKKO » Чт фев 21, 2013 3:20 pm

20 февраля открылась новая АЗС: м. Маріуполь, вул. Ушакова, 12

И опубликован каталог Фишки 2013 года. Также можно скачать в формате PDF (8,9 Мб)
Изображение
OKKO
VIP
VIP

Клубная карта №: 0

Сообщение OKKO » Пн мар 04, 2013 4:55 pm

6 автомобілів – у подарунок від «ОККО»
Изображение
1 березня мережа АЗК «ОККО» вручила ключі від шести нових автомобілів своїм клієнтам – переможцям акції «Вигравай Volkswagen на імпортному пальному». Підсумки акції було підбито ще взимку, але урочисту церемонію вручення символічно запланували на перший день весни.

Изображение
За словами керівника департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василя Дмитріва, участь у цій акції узяло понад півмільйона автомобілістів. До шести учасників акції фортуна виявила найбільшу прихильність: їм пощастило виграти авто Volkswagen Jetta. Крім того, приблизно кожен 20-й учасник акції отримав заохочувальні призи від мережі «ОККО». «Але навіть ті, хто не здобув авто, чи не здобув іншого приза, все одно залишилися у виграші, – зазначив Василь Дмитрів, – бо вони заправилися якісним пальним, яке дає додаткові економічні вигоди, яке дозволяє збільшити пробіг і термін експлуатації автомобіля». Водночас проведена акція довела, що шанс на виграш має кожен клієнт «ОККО». Для цього треба регулярно заправлятися на АЗК мережі, бути зареєстрованим власником картки FISHKA, мати дрібку удачі і вірити в себе. Тим більше, що зовсім скоро у мережі «ОККО» стартує нова цікава кампанія з розіграшем автомобілів.
Більше інформації.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Вт мар 26, 2013 2:00 pm

Акція «Вигравай VOLVO V40* на якісному пальному ОККО»
Изображение
26 березня 2013 року у мережі АЗК «ОККО» стартує акція «Вигравай VOLVO V40 на якісному пальному ОККО»! Кожен клієнт, який під час акції заправить авто на 25 і більше літрів пального Pulls 95, Pulls Diesel, А-95 ЄВРО, ДП ЄВРО, А-92 ЄВРО, А-80 чи газу (СПБТ) одним чеком, автоматично отримає шанс виграти один з трьох автомобілів VOLVO V40. При розрахунку за пальне потрібно використати картку FISHKA і бути зареєстрованим учасником цієї програми.
Щоб збільшити шанси на виграш, варто заправляти пальне нового покоління Pulls. Кожні придбані 25 літрів пального Pulls 95 або Pulls Diesel реєструють учасника в акції два рази.
Ще один додатковий шанс дає правильна відповідь на запитання з чека принтера лояльності, який клієнт отримує під час розрахунку за кожні 25 і більше літрів пального.
Чим більша кількість реєстрацій в акції, тим більше шансів на виграш VOLVO V40. Власником автомобіля може стати кожен!
Більше інформації.

У мережі «ОККО» з’явилися паперові пакети для покупок
Изображение
Мережа «ОККО» з приємністю повідомляє про важливе поповнення асортименту товарів наших магазинів – появу паперових пакетів для покупок. Вони стануть альтернативою поліетиленовим пакетам та розроблені для тих наших клієнтів, які дбають про захист довкілля. Пакети місткі, виготовлені з цупкого паперу у двох розмірах, їх можна придбати або ж обміняти на бали FISHKA у всіх магазинах мережі «ОККО».
«Запровадження у нашій мережі альтернативи поліетиленовим пакетам – це черговий і дуже важливий крок у нашій екологічній стратегії Go Green. – розповідає прес-секретар «Концерну Галнафтогаз» Олесь Пограничний. – Адже він дає можливість мільйонній аудиторії наших клієнтів замислитись про проблеми довкілля та зробити свій свідомий вибір на користь чистого майбутнього. Ми сподіваємося, що споживачі, як і ми, дедалі більше звертатимуть на це увагу».
Більше інформації.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение alexbild » Вт мар 26, 2013 3:33 pm

OKKO писал(а):Акція «Вигравай VOLVO V40* на якісному пальному ОККО»
26 березня 2013 року у мережі АЗК «ОККО» стартує акція «Вигравай VOLVO V40 на якісному пальному ОККО»! Кожен клієнт, який під час акції заправить авто на 25 і більше літрів пального Pulls 95, Pulls Diesel, А-95 ЄВРО, ДП ЄВРО, А-92 ЄВРО, А-80 чи газу (СПБТ) одним чеком, автоматично отримає шанс виграти один з трьох автомобілів VOLVO V40. При розрахунку за пальне потрібно використати картку FISHKA і бути зареєстрованим учасником цієї програми.
Щоб збільшити шанси на виграш, варто заправляти пальне нового покоління Pulls. Кожні придбані 25 літрів пального Pulls 95 або Pulls Diesel реєструють учасника в акції два рази.
Ще один додатковий шанс дає правильна відповідь на запитання з чека принтера лояльності, який клієнт отримує під час розрахунку за кожні 25 і більше літрів пального.
Чим більша кількість реєстрацій в акції, тим більше шансів на виграш VOLVO V40. Власником автомобіля може стати кожен!

Полдела сделано: распечатал себе официальные правила акции, прочитал и положил в стол. Буду ждать выигрыша. Заправляться пока не могу - гараж с машиной снегом занесен напрочь.
S40 classic 2.0 2004 АКПП
alexbild
VIP
VIP

Клубная карта №: 70

Сообщение OKKO » Вт апр 02, 2013 5:59 pm

Між Одесою та Іллічівськом відкрито новий АЗК «ОККО»
Изображение
Наприкінці березня мережа АЗК «ОККО» відкрила новий автозаправний комплекс у селі Малодолинське Одеської області – на шляху, що поєднує Одесу й сусіднє місто-порт Іллічівськ:
АЗК №33 м. Іллічівськ, с. Малодолинське, вул. Космонавтів, 61
На новому АЗК працює Hоt-café, магазин і компресор для підкачування коліс. Автозаправний комплекс споруджено у новому корпоративному дизайні і з дотриманням вимог безбар’єрності, що спрощує користування послугами АЗК людям з особливими потребами. Автомобілісти можуть придбати тут обидва брендові нафтопродукти від «ОККО» – бензин Pulls 95 і дизпальне Pulls Diesel, а також бензини А-95 ЄВРО, А-92 ЄВРО і ДП ЄВРО.
Станом на початок квітня 2013 р. мережа АЗК «ОККО» в Одеській області налічує вже 14 об’єктів. Більшість із них сконцентровано в обласному центрі та на під’їздах до нього.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Yuriy_A » Вт апр 02, 2013 10:27 pm

Слейте, плз инфу - в Краматорске планируется открытие АЗС "ОККО"? Если да, то када :-P
МТС: 050 156 58 32
KS: 098 105 96 61
LIFE: 093 493 88 63

Изображение
Страхование, все виды, в.т.ч ОСАГО, КАСКО, Зеленая Карта. ОТК (техосмотр)
По кодовой фразе "Я люблю Volvo..." - доп. скидки!
РЕАЛЬНО!!!
Yuriy_A
VIP
VIP

Автомобиль: 960'94 Automat+ГБОIV
Клубная карта №: 75

Сообщение OKKO » Чт апр 04, 2013 4:16 pm

В ближайших планах (даже самых тайных:) Краматорска, к сожалению, нет.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Yuriy_A » Чт апр 04, 2013 11:29 pm

OKKO писал(а):В ближайших планах (даже самых тайных:) Краматорска, к сожалению, нет.

Странная сратегия развития сети - в бОльших дырах открываетесь, а не самый маленький промышленный город стороной обходите :o . Есть у вас влияние на отдел развития сети? Донесите до них чаяния масс. Кстати, кроме Параллели, серьезных сетевых брендов в городе нет :( , видать где-то что-то в конкурентной политике закручено не по-детски...
Наверное, сам себе ответил... :(
МТС: 050 156 58 32
KS: 098 105 96 61
LIFE: 093 493 88 63

Изображение
Страхование, все виды, в.т.ч ОСАГО, КАСКО, Зеленая Карта. ОТК (техосмотр)
По кодовой фразе "Я люблю Volvo..." - доп. скидки!
РЕАЛЬНО!!!
Yuriy_A
VIP
VIP

Автомобиль: 960'94 Automat+ГБОIV
Клубная карта №: 75

Сообщение OKKO » Пн апр 08, 2013 10:58 am

Найти земельный участок с нужными параметрами и целевым предназначением, документами, собственником и адекватной ценой - задание не из простых. Само-собой, нам самим выгодно открыть АЗС в ключевых пунктах, но есть свои нюансы и приоритеты. Будет возможность - обязательно построимся, при чём здесь конкурентная политика?..
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Пт апр 26, 2013 4:11 pm

Удвічі більше переваг з нагоди весняних свят!
Изображение
У період з 25 квітня до 10 травня 2013 року при заправці авто на 25 і більше літрів пального нараховується удвічі більше балів на картку FISHKA та подвоюються шанси на виграш автомобіля VOLVO V40!
Кожні придбані 25 літрів пального А-95 ЄВРО, ДП ЄВРО, А-92 ЄВРО, А-80 чи газу автоматично реєструють учасника в акції два рази, а кожні придбані 25 літрів пального Pulls 95 або Pulls Diesel – чотири рази. Ще два додаткових шанси дає правильна відповідь на запитання з чека принтера лояльності, який клієнт отримує під час розрахунку за кожні 25 і більше літрів пального.
Чим більша кількість реєстрацій в акції, тим більше шансів на виграш VOLVO V40.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение driver_if » Чт май 02, 2013 12:08 am

Моя відповідь на запитання в чеку по акції Фішка "Як впливає модифікатор тертя в Pulls95" на потужність двигуна" - 1.підвищує, зарахувалась як не вірна. А вірна відповідь - 3. не впливає????? Хіба це так? 8-)
driver_if
Новичок
Новичок

Автомобиль: VW Caddy

Сообщение solohino » Сб май 04, 2013 10:13 am

Недавно зареєструвався на ОККО+Фишка,дизель просто замурчав,але питання ,де в нас в Херсоні продають цей пульс-дизель і як взнати чи я вже зареєстрований у базі(чи є учасниким акції на Вольво,надія вмирає останньою,тільки не напоминайте мені що "без лоха і жизнь плоха")
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760GLЕ
Клубная карта №: 17

Сообщение alexbild » Вт май 07, 2013 7:09 pm

driver_if писал(а):Моя відповідь на запитання в чеку по акції Фішка "Як впливає модифікатор тертя в Pulls95" на потужність двигуна" - 1.підвищує, зарахувалась як не вірна. А вірна відповідь - 3. не впливає????? Хіба це так?

Ха-ха-ха!!!
Я купился, и на этот же вопрос ответил пунктом "3" - "не впливає", на что мне написали, что ответ неверен, и что правильно - "1.підвищує".
По-моему, кого-то здесь цинично обманывают?
Хотелось бы разъяснений.
ЗЫ. А на сайте ОККО указано, что этот модификатор мощность все-таки повышает.
alexbild
VIP
VIP

Сообщение Blood_Omen » Ср май 08, 2013 11:48 am

Ждем официальный ответ. :buba:
VOLVO for life
"VRQ Team" / "БуЛкИ Team"
"Я так люблю свою страну и ненавижу государство"
Blood_Omen
Модератор
Модератор

Автомобиль: Volvo XC90 R-design
Клубная карта №: 2

Сообщение OKKO » Ср май 08, 2013 12:39 pm

driver_if писал(а):Моя відповідь на запитання в чеку по акції Фішка "Як впливає модифікатор тертя в Pulls95" на потужність двигуна" - 1.підвищує, зарахувалась як не вірна. А вірна відповідь - 3. не впливає????? Хіба це так? 8-)

Будь-ласка, надішліть фото/скан чека принтера лояльності із запитанням та отриману від нас відповідь по електронній пошті чи смс про те, що Ви відповіли невірно.
Таким чином ми зможемо ідентифікувати Вас і знайти в щоденному звіті по відповідях клієнтам, який присилає нам провайдер.

solohino писал(а):Недавно зареєструвався на ОККО+Фишка,дизель просто замурчав,але питання ,де в нас в Херсоні продають цей пульс-дизель і як взнати чи я вже зареєстрований у базі(чи є учасниким акції на Вольво,надія вмирає останньою,тільки не напоминайте мені що "без лоха і жизнь плоха")

Потрібен номер Вашої картки Фішка, щоб ми глянули, чи вже відбулася реєстрація у клієнтській базі.
Пульс-Дизель є безпосередньо у Херсоні на АЗК по вул. Нафтовиків, 9. Наразі тільки там. Подивитися можна на карті АЗК, відфільтрувавши заправки за населеним пунктом чи областю та видом нафтопродукту http://www.okko.ua/uk/network_map
OKKO
VIP
VIP

Сообщение solohino » Ср май 08, 2013 7:13 pm

Фишка №1000084285095,а карта застаріла,на Привокзальній площі є АЗС,також на Адмірала Сенявіна(це там де я був)... :D
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Пн май 13, 2013 10:42 am

solohino, перевіримо.

Мережа «ОККО» розширилася перед Великодніми святами
Изображение
Напередодні Великодніх свят мережа «ОККО» поповнилася трьома новими автозаправними комплексами. Ми відкрили другий фірмовий АЗК у Запоріжжі, другий – у Дніпропетровську і 25-й – у Києві. Таким чином, станом на 1 травня, у мережі «ОККО» працювало уже 378 АЗК.
Новий АЗК «ОККО» у Дніпропетровську споруджена на одній з центральних магістралей міста – за адресою Набережна Перемоги, 9-Б. Так само у центральній частині міста розташувався й другий автозаправний комплекс «ОККО» у Запоріжжі (вул. Яценка,16-Б) – неподалік від перетину вулиці Перемоги з проспектом Леніна. Нововідкритий столичний АЗК знаходиться у масиві Бортничі (вул. Лютнева, 58-А).
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Вт май 14, 2013 12:38 pm

solohino писал(а):Фишка №1000084285095,а карта застаріла,на Привокзальній площі є АЗС,також на Адмірала Сенявіна(це там де я був)... :D

Щось немає в базі по Вашій картці жодної інформації. Якщо з моменту вкидання анкети на АЗС "ОККО" минуло менше ніж 21 день, тоді ймовірно Ваша анкета перебуває в процесі доставки/обробки і найближчим часом буде внесена.
Якщо після вкидання Вашої анкети минуло понад 30 днів, тоді просимо Вас повідомити на hotline@myfishka.com адресу АЗС «ОККО», де була вкинута анкета, орієнтовну дату вкидання, Ваше ПІБ та номер телефону, який Ви внесли до анкети і ми спробуємо її знайти.

Після реєстрації рахунку на чеках при покупці в мережі "ОККО" відображатиметься Ваше прізвище та ім’я, а також автоматично буде відкритий доступ до персональної сторінки.

До участі у визначенні переможців акції допускаються тільки зареєстровані учасники Програми FISHKA. Якщо Ви заповнювали анкету більше, ніж 30 днів тому, ми рекомендуємо Вам повторно заповнити анкету та надіслати її нам поштою для пришвидшення терміну реєстрації за адресою:

ПАТ "Концерн Галнафтогаз"
Відділ маркетингу,
програма "ФІШКА"
вул.Героїв УПА, 72
м.Львів
79015

Бланк анкети можна отримати на АЗК «ОККО» , або завантажити її за посиланням http://www.myfishka.com/img/File/anketa_klient.pdf та роздрукувати.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение AbsolutMC » Ср май 15, 2013 2:35 pm

Останній раз заправлявся на ОККО(Львів перехрестя вул. Дж. Вашингтона і Пасічна) 3 тижні тому(більше небуду надоїло), знов не дозалили(92-й, по компу було перед заїздом 12л. залив на 100грн.-стало17!(підтвердилося по пробігу) заправлявся вночі десь між 4:00-5:00). Заправщик вночі не підходить практично ніколи(стоїть всередині і ліниво так дивиться). Незадовго до того заправлявся вдень(заправили вірно) но заправщик таки підійшов, проте, гад, кришку не закрутив, а просто положив і притиснув лючком(ну не вмієш закрутити-то скажи що не виходить, і все нема проблем(а то зауважив на другий день, добре що не загубив)). Відтепер заправляюсь на Сокарі(поки що претензій до кількості, якості та обслуговування немає).

П.С. Полюбляють ставити кришку бака на дах :viking:(на сокарі також один раз так зробили проте після попередження-не повторювалось, чого не скажеш про окко.)
AbsolutMC

Сообщение OKKO » Ср май 15, 2013 4:33 pm

AbsolutMC, шкода.
Важко тут буде розібратися хто з персоналу це був, оскільки 3 тижні довгий термін.
По кришці баку - чи це було конкретно на цій заправці чи ще десь? Бо я особисто ніколи з тим не мав проблем.
Щодо підозри недоливу, я вже декілька раз казав, для цього є мірні ємності на кожній АЗС.

Увага!
13.05.2013 - закрито на реконструкцію АЗК №11 м. Київ, вул. Ак. Заболотного, 25. Орієнтовна тривалість ремонтних робіт – до 15.06.2013.
14.05.2013 - після реконструкції під брендом «ОККО» (новий формат) почала працювати АЗК №32 м. Красноперекопськ, вул. Таврійська, 153
OKKO
VIP
VIP

Сообщение AbsolutMC » Чт май 16, 2013 3:21 am

OKKO писал(а):AbsolutMC, шкода.
Важко тут буде розібратися хто з персоналу це був, оскільки 3 тижні довгий термін.
По кришці баку - чи це було конкретно на цій заправці чи ще десь? Бо я особисто ніколи з тим не мав проблем.
Щодо підозри недоливу, я вже декілька раз казав, для цього є мірні ємності на кожній АЗС.

Вночі там як правило працюють одні й ці самі люди(або мені на них везе).
На рахунок кришки-то це саме на цій заправці(перехрестя Пасічна Вашингтона), я в основному на ній і заправлявся(мені по дорозі)
На рахунок підозри-то в мене стоїть бортовик, який достатньо точно показує(по крайній мірі з Вок, Сокар, та Шел проблем ще не було(от сьогодні на Сокар приїхав з показником 6л, долив 7 і він показує 13(як в аптеці :D ))), До того ж пару раз було з каністрами(каністри одні і ці ж, металеві). Я собі висновки зробив, а мірні ємкості-це незручність.

П.С. Інколи заправляюсь на Окко на Сихівському мості, кінець вул. Зелена, та в м. Бібрка, і там приколів ще не було, но мені не по дорозі(заправляюсь, якщо проїздом).
AbsolutMC

Сообщение solohino » Пн май 20, 2013 12:23 pm

Кадры у нас решают все,только олигархи наши зажравшиеся,наездятся по заграницам и орут что незаменимых людей не бывает..А плюнь в душу какому нибудь работяге,так он тебе при случае так нагадит...Такой уж у нас менталитет,а как говорится,ложкой дегтя можно любую бочку меда испоганить.
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение alexbild » Ср май 22, 2013 9:13 am

У меня вдруг нечаянная реклама вам получилась.
Пусть тут полежит:
viewtopic.php?f=5&t=34505
alexbild
VIP
VIP

Сообщение solohino » Ср май 22, 2013 11:46 am

Добавте в Херсоні щонайменше ще дві АЗС на карту!Чи в Херсоні ОККО заправляє десь газом?Оф.мапі вже не вірю...
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Чт май 23, 2013 12:01 pm

alexbild писал(а):У меня вдруг нечаянная реклама вам получилась.
Пусть тут полежит:
viewtopic.php?f=5&t=34505

Спасибо! :) Надеемся, и впредь наше топливо и сервис будут вызывать только позитивные впечатления и показатели. :-P

solohino писал(а):Добавте в Херсоні щонайменше ще дві АЗС на карту!Чи в Херсоні ОККО заправляє десь газом?Оф.мапі вже не вірю...

У нас в Херсоні 4 АЗК - всі вони є на карті. Ще є 2 на кільцевій, але їх юридична адреса вже не Херсон (Чорнобаївка і Степанівка). Газу наразі немає, тож карті на сайті можна вірити :)
Изображение
OKKO
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт май 24, 2013 12:52 pm

А де тоді АЗС біля Привокзальної площі на Бериславському шосе,та на проспекті Адмірала Сенявіна(справа в кінці,що виходить на вул.Паровозну і ч/з Биславське шосе на вул Миру?Чи це хтось під вашим брендом працює нелегально? http://floomby.ru/s1/TancW2
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Пн май 27, 2013 4:22 pm

Ви про ці 2 АЗС говорите?
Изображение
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Dima17342006 » Пн май 27, 2013 5:36 pm

Путёвая заправка и путёвый бензин. У меня на 95 пульсе средний расход упал ниже 10л.
Уже 22 шанса на выигрыш набрал )))
Dima17342006
VIP
VIP

Автомобиль: S80 AWD

Сообщение solohino » Пн май 27, 2013 7:17 pm

OKKO писал(а):Ви про ці 2 АЗС говорите?
Изображение

Зовсім ні!!!Я на цих ще навіть не був...
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Вт май 28, 2013 3:24 pm

solohino писал(а):
OKKO писал(а):Ви про ці 2 АЗС говорите?

Зовсім ні!!!Я на цих ще навіть не був...

Дивно... В такому випадку, якщо Вам не буде складно, при наступних візитах на ці 2 АЗС (яких немає на карті), будь-ласка, перепишіть дані з чека, чи просто викладіть скан/фотографію. Так ми точно встановлено про які саме Ви говорите.
OKKO
VIP
VIP

Пред.След.

Вернуться в Новости