Figura писал(а):Одесса, 25-й Чапаевской дивизии, 05.11.2011 11 утра (чек сохранен)
Ребят-заправщиков там нет (для многих это не новость). Исходя из этого можно было бы бензин сделать дешевле.
Остановился возле восьмой колонки. Иду к кассам.
(диалект и наречие сохранены)
- Добрый день. Мне в канистру 95-го обычного, пожалуйста.
- Здрасти. А сколько там? (а где вообще вопрос о материале, из которого сделана емкость? или я что-то пропустил и статики у нас больше не существует?)
- Написано 20, а сколько поместится не знаю.
- 210 гривен.
Хм. Отдаю деньги.
- Чек даете?
- Чек после заправки. (очень удобно, скажу я вам)
Стою в позе старика, болеющего радикулитом, возле канистры около 3-х минут. Включилась колонка наконец. Залито 20,01 л (по показаниям на циферблате) на сумму 209,90 грн. Иду за чеком. Мне его вручают с "приветливым" лицом. Отдал 210 грн., получил чек на 209,90 грн. 10 копеек никто возвращать не собирался. Ну, парень молодой, может на свадьбу собирает.
Я передал Ваш комментарий. Спасибо!
По сдаче:
"За підсумками численних скарг клієнтів на недодану решту у кілька копійок на АЗК і те, що ми не можемо системно вплинути на наявність розмінної дрібної монети на АЗК та проконтролювати усіх операторів, в Компанії минулого місяця на рівні топ-менеджменту було прийнято рішення про переобладнання системи відпуску з нарахуванням здачі на користь клієнта. Зараз цей проект впроваджується на наших заправках і на частині вже така технічна можливість реалізована. Так що найближчим часом, коли Ви заправлятиметесь не на літри, а на суму, здача нараховуватиметься на Вашу користь. На усіх наших АЗК. Але впровадження цієї важливої зміни потребує часу, тому просимо поставитись з розумінням. Як і раніше, наші оператори зобов’язані видавати решту клієнту. Тому якщо вони цього НЕ роблять – повідомляйте нас через Гарячу лінію, форум, сайт чи соц.мережу, щоб ми могли вирішити ситуацію."