тут Костя ти помиляєшся, клуб той про який ти кажеш це формальність, не більше, ти учасників цього клубу знаєш? я теж ніколи не бачив, знаю тільки одного учасника- фундатора того клубу, але через його відношення до людей, потенційних учасників того клубу, справа дальше від ілюзій і створення ним "клубу" не зайшла, не мала шансів!
Тепер про мову, можливо десь на початку 90 років це б і стало бар"єром в спілкуванні львів"ян і цього прекрасного форуму, але не зараз, ну наприклад мова яка є в соц. мережах нікого не зупинила там зареєструватись, так само і тут, не в тому справа, просто більшість тих хто в нас їздить на вольво це люди які мають справу з маркою 10 і більше років, відповідно їх вікова категорія не дуже розуміє що таке форум і як воно бути в якомусь клубі... клеїти наклейки і тд. Зате чітко знають що якщо щось треба шукати і нівкого нема, то треба дзвонити до Олега "він на інтернеті(форумі), сидить там все є)))" Знаю точно що дехто тут з такою метою сидить, просто не показуються, не знаю чому...
Особисто мені всеодно якою мовою тут пишуть, якби я був впевнений що пишу грамотно, то писав би і російською...хоча деколи і складається враження що мене ігнорять через те що я пишу українською