Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Сб сен 13, 2025 2:16 am

ОККО

Новости а также их комментарии

Модератор: Blood_Omen

Re: ОККО

Сообщение OKKO » Пт авг 10, 2012 12:58 pm

У нас 2 новых АЗС:
Мережа «ОККО» відкрила АЗК у центрі Дніпропетровська
Изображение
8 серпня у Дніпропетровську на набережній Перемоги, 3-М розпочав роботу новий автозаправний комплекс під брендом «ОККО». Це вже 12 АЗК мережі у Дніпропетровській області, але перший безпосередньо в обласному центрі.

Новий АЗК належить до комплексів міського формату. Він розташований у центральний частині Дніпропетровська і виконаний в оновленому дизайні мережі «ОККО», який передбачає домінування зелено-білої кольорової гами в оформленні заправки, видозмінену конструкцію і вигляд стели, активне застосування світлодіодів тощо. На АЗК працює магазин, Hot cafe, спеціально обладнаний санвузол для людей з особливими потребами. Автозаправний комплекс пропонує усю лінійку нафтопродуктів, що є в мережі «ОККО» (А-92, А-95 Євро, Pulls 95, ДП Євро, Pulls Diesel), а також скраплений газ.

Натомість 9 серпня мережа АЗК «ОККО» поповнилася ще одним об’єктом. В експлуатацію було введено автозаправний комплекс у Кременчуку (Полтавська обл.) на вул. Пролетарській, 1-А.
OKKO
VIP
VIP

Клубная карта №: 0

Сообщение OKKO » Пт авг 17, 2012 5:33 pm

Мережа АЗК «ОККО» у Києві розширилася до 20 об’єктів
Изображение
16 серпня у Києві під брендом «ОККО» розпочав роботу новий АЗК за адресою - вул. Костянтинівська,75. Таким чином, тепер у столиці України працює уже 20 автозаправних комплексів мережі «ОККО».
Новий АЗК розташований на трасі, яка виводить з Подолу на Московський проспект, одну з найбільш пожвавлених транспортних артерій Києва. Тут водіям пропонується брендове пальне мережі «ОККО» - Pulls 95, а також бензини А-95 ЄВРО й А-92, дизельне пальне ДП ЄВРО.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Чт сен 06, 2012 11:13 am

FISHKA у супермаркетах Фуршет ПРОДОВЖЕНО!
Изображение
FISHKA у супермаркетах Фуршет ПРОДОВЖЕНО!
Отримуйте й надалі МИТТЄВІ ЗНИЖКИ та БАЛИ у мережі супермаркетів Фуршет, адже акцію ПРОДОВЖЕНО!

Ми бажаємо, щоб кожного дня саме Ви отримували більше знижок, більше балів, більше можливостей разом з FISHKA за щоденні покупки.

Також вітаємо щасливих власників щомісячних призів*, які визначені 5 вересня 2012 року методом комп’ютерного випадкового відбору.

500 л
Крижанівський Сергій м. Одеса, Одеська обл. А-95 (ост.цифри картки 43310)

200 л
Мартинюк Олег м. Львів, Львівська обл. ДП (ост.цифри картки 20833)
Король Олег м. Калуш, Івано-Франківська обл. А-92 (ост.цифри картки 23170)

100 л
Редько Юрій м. Луцьк, Волинська обл. А-92 (ост.цифри картки 23957)
Каблак Андрій м. Калуш, Івано-Франківська обл. ДП (ост.цифри картки 28475)
Гаврих Петро м. Воля, Тернопільська обл. А-92 (ост.цифри картки 32273)

*Під призом мається на увазі придбання пального відповідно до виграшу на АЗК «ОККО» за акційною ціною 0,01 грн. за кожні 10 літрів пального.
Бали зараховуються на рахунок FISHKA протягом 7 днів. Інформацію про Ваш новий, збільшений баланс Ви можете дізнатися з фіскального чека на АЗК "ОККО", на гарячій лінії Програми або на Вашій персональній сторінці на сайті www.myfishka.com.

Акція проводиться у всіх супермаркетах "Фуршет". Офіційні умови акції дізнавайтесь на www.myfishka.com. Також інформація доступна за телефоном гарячої лінії 0 800 505 118.
(дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні; дзвінки з мобільних телефонів згідно з тарифами Вашого оператора).
OKKO
VIP
VIP

Сообщение AbsolutMC » Сб сен 15, 2012 12:18 am

Візьміть до уваги: Заравляюся постійно на ОККО що знаходится у Львові на перехресті вул. Пасічна і вул. Дж. Вашингтона (мені по дорозі). Заправляю 92 бензин в бак(бак КАЛІБРОВАНИЙ через бортовий компютер і якщо заправляти з каністри то показує з точністю до 0,5л.) та каністри(маю дві каністри 10л(алюмінієва)і 5л.(стальна)), і от що получається:
Якщо заправляти вдень то бортовий показує більш-менш вірно, проте якщо заправляти вночі то постійно бракує 1-1,5л (при заправці на 70-100грн). В мої каністри постійно влазить 5,5-5,9л і 10,8-11,4л. Одного разу мені в 5-ти літрову вправили 6,3л!!!. Я взагалі думав що мої каністри не є зовсім правильні, але десь тиждень тому поїхав заправляти одночасно 5-ти і 10-ти літрову(95 бензин). Приїхав з друзями(вони не є автомобілістами), і поки я оплачував на касі, вони то знімали то ставили пістолети(ніяк немогли оприділитися 92 чи 95 :-D , воно ж не текло ні там ні там). Потім я підійшов і сам вставив пістолет та заправив каністри і диво. Вгадайте скільки влазить в мої каністри? В МОЇ КАНІСТРИ ВЛІЗЛО ПО ЛІЧИЛЬНИКУ В 5-ТИ ЛІТРОВУ-5Л, А В 10-ТИ ЛІТРОВУ-10Л.
рівнесенько до початку горлишка. Висновки робіть самі (я так думаю що мене правильно заправили із-за метушні моїх друзів біля колонки (видно думали що то перевірка :-D )).

П.С. Сьогодні заправлявся на цій же заправці десь 23:30. На компютері було 10, заправив 7,6л.(на здачу) і на компютері 16!!! Чи то я не вмію додати 10 до 7.6, Чи то мої каністри постійно міняють об'єм, бо в мене шось ніяк не сходиться?
AbsolutMC

Сообщение Aleksander » Сб сен 15, 2012 8:04 am

Да кстати, постоянно то копеек не досчитаешся, то мл. не дольют, но это уже не именно к ОККО а впринципе ко всем брендам!!!я стараюсь заправлять вообще сам, чтоб на изгибе шланга заправщики не зарабатывали, один раз хотел для Ютуба на телефон заснять не получилось ((( Залили бубачка к бубочке ))))) :-D
Изображение
Aleksander
Модератор
Модератор

Откуда: Киев была Volvo 460 GL затем Honda CR-V сейчас Citroen C4
Автомобиль: Citroen C4 2015
Клубная карта №: 23

Сообщение Diringer » Сб сен 15, 2012 10:27 am

Евро95 в последний месяц в Харькове на ОККО стал гадостным (чисто по личным ощущениям) :o
Diringer
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 850 GL 1993г.

Сообщение Andrey Popov » Сб сен 15, 2012 11:12 pm

Доброго времени! А каким образом можно восстановить утерянную карту ОККО?
Andrey Popov
Професор
Професор

Автомобиль: Volvo S80T6

Сообщение Vitaliy » Сб сен 15, 2012 11:30 pm

0 800 505 118

Там помогут...
Vitaliy
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo S40 2.0 TURBO

Сообщение OKKO » Вт сен 18, 2012 12:18 pm

AbsolutMC, я передав Вашу скаргу. Наразі, можу запропонувати Вам спробувати заправитись через мірні ємності (є на кожній АЗС).

Andrey Popov, здравствуйте! Можно заказать новую через ГЛ Фишки: 0 800 505 118, как правильно подсказал Vitaliy. Либо отправить мне в ЛС свои ФИО, номер брелка Фишки и номер своего телефона указанного в анкете.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Ср сен 19, 2012 11:43 am

Картки FISHKA і Райффайзен Банку Аваль: разом більше балів!
Изображение
Відтепер учасники програми FISHKA можуть збирати бали швидше разом з Райффайзен Банком Аваль. Одночасний розрахунок з використанням картки FISHKA та банківської платіжної картки Райффайзен Банку Аваль дозволяє за кожну витрачену гривню отримувати додатково 0,5 бала у всіх торгівельних точках, які приймають картку FISHKA.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Ср сен 26, 2012 3:45 pm

У нас пополнение в семье АЗС :)
м. Долина, вул. Антоновича, 54 (Івано-Франківська обл)
м. Донецьк, вул. Стратонавтів, 161
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Пт окт 05, 2012 1:14 pm

«Порше Украина» дарит покупателям Volkswagen Touareg две тонны дизтоплива ОККО!
Изображение
Официальный имортер Volkswagen в Украине ООО «Порше Украина» совместно с сетью АЗС ОККО анонсируют специальное предложение - «2 тонны топлива в подарок». Клиенты, купившие Volkswagen Touareg в период с 01.10.2012 по 30.11.2012, гарантировано получат топливную карту от ОККО на 2400 литров дизельного топлива «Pulls Diesel».
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Andrey72 » Вс окт 07, 2012 8:39 am

Последних два раза заправлялся в Харькове на Московском пр. и на ул.Сидора Ковпака - на прошлой неделе и в эту пятницу- очень даже хороший бензин(95-й евро). До этого был довольно среднепаршивский.
Andrey72
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Ср окт 17, 2012 1:11 pm

С сегодняшнего дня 2 АЗК «ОККО» закрыты на реконструкцию до конца года:
АЗК №3 м. Івано-Франківськ, вул. Набережна ім.Стефаника, 5
АЗК №7 м. Івано-Франківськ, вул. Максимовича,12
OKKO
VIP
VIP

Сообщение hochyVolvo » Вт окт 30, 2012 8:50 pm

Vitaliy писал(а):Есть у меня знакомый, водитель пасс. автобуса дальнобойного. Им под спидометр диск спец. ставят, где графически показано всё. И скорость, и маршрут, и еще много чего. И пломбируют. Я его как-то спросил, мол, не тяжело ездить под полным контролем? Ни скорость не превысишь, ни налево на час не заедешь...? Он ко мне повернулся, улыбнулся и сказал: "Всё что придумано человеком - может быть "исправлено" человеком"... Так что и привышает, и к друзьям в Варшаву заезжает, пока его туристы лазят по Праге. НЕ верю я ни в пломбы, ни в честность бензовозов, ни в честность заправщиков...

Диск)))) называется тахограмма спидометр называется тахограф! и правда существует куча способов его обмануть
Последний раз редактировалось hochyVolvo Ср окт 31, 2012 6:44 pm, всего редактировалось 1 раз.
Распорки с белорусии)
hochyVolvo
VIP
VIP

Автомобиль: 850 2,5 850т5r,

Сообщение OKKO » Ср окт 31, 2012 12:34 pm

У нас интересная новость, хоть и не очень касающаяся Вольво (за что сразу хочу извиниться) :) Но думаю многим будет интересно.

Перший в Україні пристрій для підзарядки електромобілів встановлено на АЗК «ОККО»
Изображение
29 жовтня у Києві на АЗК «ОККО» за адресою вул. Героїв Сталінграду, 1-А, встановлено перший в Україні пункт підзарядки електромобілів. Скористатися його послугами водії можуть безкоштовно. Зарядний пристрій EVT050 виготовлено фінською компанією Ensto, представники якої взяли участь у відкритті.
Подробнее.
Последний раз редактировалось OKKO Ср окт 31, 2012 3:55 pm, всего редактировалось 1 раз.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Blood_Omen » Ср окт 31, 2012 1:06 pm

Поздравляю. Наконец-то. А где купить электромобиль или электроскутер подходящий под вашу заправку ?
VOLVO for life
"VRQ Team" / "БуЛкИ Team"
"Я так люблю свою страну и ненавижу государство"
Blood_Omen
Модератор
Модератор

Автомобиль: Volvo XC90 R-design
Клубная карта №: 2

Сообщение OKKO » Ср окт 31, 2012 3:54 pm

Спасибо! :-P
Розетки стандартизированы, так что думаю проблем с этим не должно быть.
А на счёт покупки думаю варианты есть от Tesla Roadster до Mitsubishi i-Miev и Tazzari ZERO. Есть ещё всякие бюджетные карапузы. На самом деле, электромобили производит гораздо больше компаний, чем может показаться на первый взгляд.
OKKO
VIP
VIP

на счет карты

Сообщение Wald » Ср окт 31, 2012 5:46 pm

пользуюсь вашими заправками. нареканий пока нет. нравятся.
у меня дисконтная карта фишка, нужна ли мне карта ОККО и где ее получить?
Wald
Новичок
Новичок

Автомобиль: VOLVO 850 R

Re: на счет карты

Сообщение OKKO » Ср окт 31, 2012 5:53 pm

Wald писал(а):пользуюсь вашими заправками. нареканий пока нет. нравятся.
у меня дисконтная карта фишка, нужна ли мне карта ОККО и где ее получить?

Спасибо! Фишка, это собственно и есть основная бонусная программа (не дисконтная, поскольку подразумевает накапливание балов для вознаграждений, а не скидки). ОККО-кард, это топливные карты, то есть "предоплаченное топливо", если так можно выразится :) Эта система как правило используется автопарками.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Ср окт 31, 2012 5:58 pm

+ видео про модуль подзарядки от UBR News (в сюжете, также говорится что в Украине уже запущено производство электромобилей):
http://video.bigmir.net/show/356952/
И более детальная статья на AutoUA:
http://autonews.autoua.net/reportazhi/e ... zheno.html
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Чт ноя 01, 2012 2:03 pm

У нас ещё и новая акция началась! :)

Унікальна акція на АЗК «ОККО»: кількість призових автомобілів не обмежена!
Изображение
1 листопада у мережі автозаправних комплексів «ОККО» розпочалася унікальна акція, під час якої кожен з клієнтів має шанс виграти автомобіль Volskwagen Jetta (Фольксваген Джетта). Кількість виграшних авто не лімітується. Акція триватиме 2 місяці - до 31 грудня.
Щоб стати учасником акції, досить заправити на АЗК «ОККО» 25 і більше літрів пального, використовуючи картку FISHKA при розрахунку за пальне на касі. Після цього оператор видасть Вам призову картку, на якій розграфлено 25 полів-клітинок, покритих захисним шаром. Потрібно стерти покриття з будь-яких 7 клітинок на власний розсуд. Якщо у кожному зі стертих полів Ви побачите символ автомобіля, то це дає Вам право на отримання Головної винагороди акції - Volskwagen Jetta.
Подробнее здесь.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение shashel » Чт ноя 01, 2012 6:00 pm

у меня вопрос.
если по талонам заправляться - то в акцию попадаешь или нет?
Volvo 460GL '93 ==> Volvo 850 '95 ==> VW T5 2008 2.5 TDI
Сидить козак, у кобзу грає, що задума - все те має...
shashel
VIP
VIP

Автомобиль: VW T5 2.5 TDI

Сообщение OKKO » Пт ноя 02, 2012 5:10 pm

shashel писал(а):у меня вопрос.
если по талонам заправляться - то в акцию попадаешь или нет?

Нет. Талоны - это форма безналичного расчёта, которая не подпадает под Фишку. А одним из условий акции есть покупка топлива с предъявлением карточки Фишки.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение maks13 » Пт ноя 02, 2012 7:37 pm

а у нас в городе сразу 2 заправки ОККО открылось!
maks13
Опытный
Опытный

Автомобиль: v40

Сообщение OKKO » Пн ноя 05, 2012 2:30 pm

:welcom: :drinks:
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Ср ноя 07, 2012 12:43 pm

На АЗК «ОККО» впроваджують новітні енергоощадні технології
Изображение
5 листопада у мережі «ОККО» відкрився новий трасовий автозаправний комплекс у селі Рясна-Руська поблизу Львова. Його особливістю є те, що для обігріву чи кондиціонування магазину на АЗК, а також для забезпечення заправного комплексу гарячою водою використовується спеціальний тепловий насос марки Heliotherm, чия дія базується на тому, що він відбирає температуру з глибинних пластів грунту й перетворює її в теплову енергію.
Зокрема, на АЗК у Рясній-Руській пробурено 10 свердловин, кожна 84 метри завглибшки, в які опущено спеціальні зонди для відбору тепла грунту. Насос сконструйований таким чином, що взимку здатен обігрівати приміщення, а влітку навпаки – охолоджувати його. При цьому він споживає на 75% електроенергії менше, аніж потрібно було б використати на обігрів чи кондиціонування традиційним способом.
Фотографії нового АЗК.
OKKO
VIP
VIP

Сообщение Serij » Ср ноя 07, 2012 3:12 pm

Молодцы! Уважаю, так держать!! ;)
Изображение
Serij
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 340 1.4 GL, 89

Сообщение OKKO » Ср ноя 07, 2012 4:04 pm

Спасибо! :drinks:
OKKO
VIP
VIP

Сообщение OKKO » Чт ноя 08, 2012 12:34 pm

allo_fishka.jpg
АЛЛО + FISHKA
allo_fishka.jpg (40.84 Кб) Просмотров: 19721

У період з 1 листопада по 31 грудня 2012 року запрошуємо Вас скористатися карткою FISHKA у мережі магазинів «АЛЛО» та отримати бездоганний рівень обслуговування кваліфікованими консультантами, широкий асортимент продукції від світових лідерів, гарантовану якість та БАЛИ за Ваші покупки на картку FISHKA.
Пристрої: 3 бали за 1 гривню
Аксесуари: 5 балів за 1 гривню
Унікальна пропозиція для учасників Програми FISHKA у магазинах «АЛЛО»!
До 30 листопада 2012 року отримуйте МИТТЄВУ ЗНИЖКУ до 25% та 3 бали за кожну гривню на картку FISHKA за покупки АКЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ планшетів і ноутбуків!
Більше інформації тут.
OKKO
VIP
VIP

Пред.След.

Вернуться в Новости