![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 2:58 pm |
Модераторы: Viking, Blood_Omen
smash22 писал(а):Маю велике бажання, зробити збори у нас в Тернополі, автомобілів вольво в нас не так вже і багато але всетаки при бажанні можна зібрати з десяток авто?Хто з Тернопільських чи кому не впадло приїхати у Тернопіль пишіть сюди)
Filosof писал(а):smash22 писал(а):Маю велике бажання, зробити збори у нас в Тернополі, автомобілів вольво в нас не так вже і багато але всетаки при бажанні можна зібрати з десяток авто?Хто з Тернопільських чи кому не впадло приїхати у Тернопіль пишіть сюди)
Я також з Тернополя. Я радий що нарешті ще хтось з'явився з Тернополя! З радістю би приїхав на збори, але на жаль поки що моя машинка не на ходу.
smash22 писал(а):ну давайте тоді виберимо якусь центральну точку де всім буде зручно?
Vigorx писал(а):Моя то же почти на ходу, но 70 км пилить на ней я не рушусь.
smash22 писал(а):скільки часу тобі потрібно, щоб встати на ноги?
smash22 писал(а):ну так, пишіть свої пропозиції щодо місця зборів??
ALASTOR писал(а):Ыыыы а что в терьнополе не застали рысачещую 380 прошлой зимой. особенно район дружбы и по петриков.
smash22 писал(а):Народ що так як в вас справи з авто коли ми вже зробимо свій перший збіР?
smash22 писал(а):ну вольвоводи коли робимо збори?погодка шепче))
Filosof писал(а):smash22 писал(а):ну вольвоводи коли робимо збори?погодка шепче))
да уж, погода в нас в тернополі зараз просто супер)) це точно))
Вернуться в Встречи клуба и друзей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
![]() |