И опубликован каталог Фишки 2013 года. Также можно скачать в формате PDF (8,9 Мб)

![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Сб сен 13, 2025 8:32 pm | |
Модератор: Blood_Omen

OKKO писал(а):Акція «Вигравай VOLVO V40* на якісному пальному ОККО»
26 березня 2013 року у мережі АЗК «ОККО» стартує акція «Вигравай VOLVO V40 на якісному пальному ОККО»! Кожен клієнт, який під час акції заправить авто на 25 і більше літрів пального Pulls 95, Pulls Diesel, А-95 ЄВРО, ДП ЄВРО, А-92 ЄВРО, А-80 чи газу (СПБТ) одним чеком, автоматично отримає шанс виграти один з трьох автомобілів VOLVO V40. При розрахунку за пальне потрібно використати картку FISHKA і бути зареєстрованим учасником цієї програми.
Щоб збільшити шанси на виграш, варто заправляти пальне нового покоління Pulls. Кожні придбані 25 літрів пального Pulls 95 або Pulls Diesel реєструють учасника в акції два рази.
Ще один додатковий шанс дає правильна відповідь на запитання з чека принтера лояльності, який клієнт отримує під час розрахунку за кожні 25 і більше літрів пального.
Чим більша кількість реєстрацій в акції, тим більше шансів на виграш VOLVO V40. Власником автомобіля може стати кожен!

OKKO писал(а):В ближайших планах (даже самых тайных:) Краматорска, к сожалению, нет.
. Есть у вас влияние на отдел развития сети? Донесите до них чаяния масс. Кстати, кроме Параллели, серьезных сетевых брендов в городе нет
, видать где-то что-то в конкурентной политике закручено не по-детски...

driver_if писал(а):Моя відповідь на запитання в чеку по акції Фішка "Як впливає модифікатор тертя в Pulls95" на потужність двигуна" - 1.підвищує, зарахувалась як не вірна. А вірна відповідь - 3. не впливає????? Хіба це так?

driver_if писал(а):Моя відповідь на запитання в чеку по акції Фішка "Як впливає модифікатор тертя в Pulls95" на потужність двигуна" - 1.підвищує, зарахувалась як не вірна. А вірна відповідь - 3. не впливає????? Хіба це так?
solohino писал(а):Недавно зареєструвався на ОККО+Фишка,дизель просто замурчав,але питання ,де в нас в Херсоні продають цей пульс-дизель і як взнати чи я вже зареєстрований у базі(чи є учасниким акції на Вольво,надія вмирає останньою,тільки не напоминайте мені що "без лоха і жизнь плоха")

solohino писал(а):Фишка №1000084285095,а карта застаріла,на Привокзальній площі є АЗС,також на Адмірала Сенявіна(це там де я був)...

(на сокарі також один раз так зробили проте після попередження-не повторювалось, чого не скажеш про окко.)
OKKO писал(а):AbsolutMC, шкода.
Важко тут буде розібратися хто з персоналу це був, оскільки 3 тижні довгий термін.
По кришці баку - чи це було конкретно на цій заправці чи ще десь? Бо я особисто ніколи з тим не мав проблем.
Щодо підозри недоливу, я вже декілька раз казав, для цього є мірні ємності на кожній АЗС.
))), До того ж пару раз було з каністрами(каністри одні і ці ж, металеві). Я собі висновки зробив, а мірні ємкості-це незручність.
alexbild писал(а):У меня вдруг нечаянная реклама вам получилась.
Пусть тут полежит:
viewtopic.php?f=5&t=34505
Надеемся, и впредь наше топливо и сервис будут вызывать только позитивные впечатления и показатели. 
solohino писал(а):Добавте в Херсоні щонайменше ще дві АЗС на карту!Чи в Херсоні ОККО заправляє десь газом?Оф.мапі вже не вірю...

solohino писал(а):OKKO писал(а):Ви про ці 2 АЗС говорите?
Зовсім ні!!!Я на цих ще навіть не був...

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1