![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 10:01 pm |
Vadtor писал(а):Вітаю форумчан-вольвоводів!
Потрібна допомога.
Думаю над придбанням Volvo 340, 1987р. 1,4 бензин, 4мкпп, хетчбек. Кузов ніби не гнилий, мотор в порядку, кардан після "колхозу".
Авто раніше не мав. Руки не з самої ж___ ростуть, але вступати в гурток "зроби сам" не дуже хочеться.
Цікавить наскільки проблемним буде таке авто, зокрема цікавить дороговизна і наявність деталей. Наочним було б порівняння з ВАЗівською класикою. І який реальний росхід бензину в місті?
і на що йде більше грошей: на бензин чи на запчастини?
Наперед дякую за допомогу!
Vadtor писал(а):Вітаю форумчан-вольвоводів!
Потрібна допомога.
Думаю над придбанням Volvo 340, 1987р. 1,4 бензин, 4мкпп, хетчбек. Кузов ніби не гнилий, мотор в порядку, кардан після "колхозу".
Авто раніше не мав. Руки не з самої ж___ ростуть, але вступати в гурток "зроби сам" не дуже хочеться.
Цікавить наскільки проблемним буде таке авто, зокрема цікавить дороговизна і наявність деталей. Наочним було б порівняння з ВАЗівською класикою. І який реальний росхід бензину в місті?
Роман111 писал(а):Vadtor писал(а):Вітаю форумчан-вольвоводів!
Потрібна допомога.
На рахунок дороговизни деталей це правда, ціни приблизно як BMW, але по комфорту то ВАЗи й близько не стояли, я купив собі 360-у і ні каплі не шкодую
Vadtor писал(а):Підскажіть де знаходиться вмикач лампи освітлення багажника (340, хетчбек)
Вернуться в Ремонт и обслуживание
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11
![]() |