bober писал(а):а тем временем ЕС выделяет для поддержания штанов Греции с одиннадцатимиллионным населением 260 млд.евро! а сорокашести миллионной Украиене - около 40. притом, что Геция не воюет и ложит на европейские ценности с высокой колокольни, и даже выставила Германии счета по долгам Гитлера! А Украина костьми тожится под вторую армию в мире, защищая те самые "ценности" совдеповскими пушками и древними калашами

Друже БОБЕР !
Я тебе вітаю, що ти живеш в республіці яка не має таких шалених зовнішніх боргів як США або Греція.
Я тебе вітаю, що ти лягаючи спати не крутишся до 5-ї години ранку думаючи про борги своєї республіки.
Ти не уявляєш яке жахливе та несправедливе життя у тих бідних та нещасних зомбованних ГОСДЕПОМ американців та греків, скільки людей там іде з життя тільки тому що зовнішний борг їх держави безмежно нереальний по відношенню до "велікой Росєї" та ЛНР.
Я тебе вітаю ! Ти живеш в республіці яка вже в Євросоюзі, принаймні цінами на продовольчі та інші товари,а бензин дешевший ніж в Європі.
Я тебе вітаю ! Ти живеш в республіці яка вже як США:всім дозволено мати зброю, приймають долари до сплати комунальних та за хліб, проводять демократичні референдуми,та всі є патріотами своєї республіки.
Я тебе вітаю ! Що в вашій республіці немає всіх тих жахіть та несправедливості які чинить олігарх Порошенко та сіонський заговорник Яценюк.
Далі буде ....якщо адміни не забанять

П.С.
Поки ви читали ці рядки зовнішній борг США виріс на 300 мільйонів доларів. Помолимось за нещасних.