Красуня на приколі. Аж тут захрустів кулак на гольфі. Треба пересідати на Вольво. Підкачав колеса, кинув акум (забрав в гараж на безперебійник твердопаливного котла), завів з першого разу. Все працює, нічого не закисло ! Ура ! Залив тосол (після заміни мотора була вода), поставив зимові колеса. Ще поїздимо !
Ездит Вольво, ездит Гольф. Если надо что-то погрузить(материалы, инструмент) -- однозначно Вольво. Есть дуги на крыше, есть фаркоп, хороший багажник. Жопу лучше возить на Гольфе. Менты без повода не тормозят, таможенные базы закрыты, доступа к ним полиция не имеет. Ну и 180 дней обещали не трогать. Таможню мы обслуживаем, так что кое-какие связи есть. Растамаживать собирался, но брокеры по сегодняшний день (3 декабря) не знают порядок растаможки. А время идет. А потом праздники.
Трохи замело снігом. Вирішив поганяти на старенькій. Акумулятор відключаю, так як при довгому простої розряджається. Накинув клеми -- завів ! Через хвилину -- писк. Не піднімаючи капот визначив -- вакуумний насос заклинив. Не біда ! Скинув ремінь, без тормозів тільки цікавіше !!! Покатався, загнав в гараж. відчув -- скучаю ...
Mihail писал(а):Влад, что там с гольфом? Ездит, нет? ГАИ/таможня не наезжает? Растаможку делать будешь?
Розмитнив. 60 000 грн митних платежів, $500 -- зняття з реєстрації, купча, брокер. Ще 2000 грн -- МРЕО, 3000 грн -- сертифікат. Ну і $100 -- тупо за то, що в мене нема прописки/реєстрації. В мінус не попав, і то добре. В порівнянні з авторіа -- вийшло дешевше десь на $1000 від українських.
Кардани продав, є попит. Взявся за реставрацію ще одного
Ще один шедевр від Мар'яна
До речі - сайлент виготовлений як одне ціле з шліцевою, перепресувати окремо не вийде. Зверху напресований перстень, який пробували пришмаркати до алюмінію, чи хз .. Друга сторона обірвана. Видрав сайлент (раніше показував), перепресував шліцівку.
Раніше пресував в кардан на різьбовий клей, цього разу пробую на епоксидку. Головне - не зівати, стигне швидко.
Открутил болт изнутри, на тягах есть защитные колпачки. Их стянуть, тяги освободить. Рука входит тяжело, видел на доноре -- варвары отхреначили часть дверки, чтобы было удобно. Первый раз засовывал телефон, чтобы сфоткать. Проблем не было.
Також. Але не смерть -- реінкарнація ! Я не маю достатньо часу на обслуговування та пошук запчастин. Вічна стоянка -- оце смерть. А так -- ще послужить. Для продажу буде окрема тема, ця хай залишається як є. Мені -- спогади, комусь -- мануал ...
З Новим Роком !! Вітаю всіх одноклубників !! Відсутність автомобіля не заважає колупатися в запчастинах. Взявся за відновлення рульових рейок, вакуумних насосів. Перебираю 2 ТНВД. Треба також до гольфика глянути, є якийсь сторонній шум. Грішу на муфту кондиціонера, бо сам кондиціонер не працює, а муфта з виробіткою.
Близько року сайт був недоступний, а мене Volvo згадує. Дзвонять та пишуть на вайбер за порадами та запчастинами. Дві 340-ві працювали на передовій (зверталися до мене за запчастинами). Чим міг -- допоміг. На пошту постійно приходять запроси на доступ до бібліотеки. По біодизелю також пишуть, є навіть чат в телеграмі (коли був дефіцит палива люди їздили навіть на моторному відпрацьованому маслі). В передмісті побачив 740-ву, хлопчина ковирявся під капотом. Чомусь зупинився, допоміг. Тепер постійно вітаємось. Вольво обєднує !