![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Чт апр 16, 2026 11:05 pm | |

в общем надо мне напомнить а я покопаюсь 

Внутренний сальник
Оригинальный номер 32924 (после пробела толи 46 толи 48), размер 47х25х10 направление вращения правое (по часовой стрелке),диаметр вала 26
сальник наружный
35х25 высоту не знаю потому как сальника уже нет, но возможна погрешность ибо состояние нано технологий учавствовавших в измерениях оставляюбт желать лучшего
подшипник тож скорее всего на грани, 34*25 высота в районе 25 (обойма пластиковая) роликовый
размер опять же приблизительный ибо доставать в 23,00 его мне точне не хотелосьа нано технологии сказать точный не позволяют

Vladizlav писал(а):Всім дякую, розібрався.
Для старту -- 3хх в самий раз ! А якщо самому в ній розібратися і зробити -- іншого і не треба !
Було -- псіханув, хотів продати і купити дизельну 440. Не знайшов підходящу. Потім попустило ...

даже некоторый дефицит запчастей не напрягал так бы и катался только на 1,7 и с газом, мне она всем нравилась. кроме кузова 

Трохи відрізняються від моїх ... Халтура ???Ось як вони насправді виглядають.

Vladizlav писал(а): варто замінити підшипники правого переднього колеса. Правда симптоми дивні -- раніше підшипник тут гудів. При заміні гальмівного диску було замінено і ступицю з підшипниками, правда підшипники були б/у, промиті та змащені, на обох колесах.
Зараз гул то з"являється, то зникає, люфту нема.
Напевно буду міняти підшипники на нові, вже є в наявності.

(а форумчани прощолкали
)
С прошедшим))

Vladizlav писал(а):В кінці жовтня -- нові літні колеса !
Аргументи залізні -- подарунок мені на день народження(а форумчани прощолкали
)
В перспективі до дисків треба перехідні кільця (щоб на ступицю щільно сідали) і ковпачки " Volvo"
, Вітаю хоть із запізненням, всього найкращого!
)
Перекинув передні колеса місцями.

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0