Дякую паньство!!!
В свою чергу прошу вибачити що пишу українською, можу і російською, але боюсь буде багато помилок
Ну про прокладку і болти в принципі я в курсі(просвітили мене десь в магазині, а я вирішив перепитати, бо рамптом втюхати ришіли), оскільки один раз уже міняв її видать якраз по причині що хтось лазив в мотор і потім поставили стару прокладку, яку і пробило успішно, в наслідок чого гнало охолоджуючу рідину з розширювального бачка. Прокладка доречі в мене зараз стоїть напевно найбільша (на ній з боку було три мітки, казали що це найбільша по товщині прокладка).
Причина ремонту -- поїдає масло, при попередній заміні прокладки ГБЦ останній (по ходу машини), циліндр вже мав люфт, в холодну пору (-25 приблизно), заводиться вже погано, це при робочих свічках накалу, новому АКБ, новому стартері
Робити хочу для себе, бо перспективи поміняти авто на щось інше/краще немає, та й потреби в цьому не дуже бачу, бо машинка супер
Маю ще таку біду, неможу знайти книжку по 740-й, а дуже б хотілось бо ремонтом займаюсь сам, а почитати часом немає де

Ще питаняя по демонтажу двигуна і його розборці: які тут є підводні каміння? маю на увазі слабкі місця, які легко пошкодити при неакуратній роботі, можливо потрібні якісь спецключі, чи якісь потаємні болтики-гайочки які не видно і тому вузол не розбереш полюдськи, які вузли і агрегати можна акуратно зняти щоб потім не бавитись з настройками?